BIZTOSÍTÁSI TERMÉKEINK

Segítünk, hogy a legkedvezőbb ajánlatot kaphassa!

Kötelező biztosítás

A kötelező biztosítás szerződést kormányrendelet szabályozza. E rendelet célja, hogy a másnak okozott kárt a biztosító lerendezze a vétkes fél kötelező biztosítás szerződésének rovására. Minden gépjármű tulajdonosnak, vagy üzembentartónak rendelkeznie kell érvényes KGFB szerződéssel. A szerződő választja ki, hogy melyik biztosító társasággal kíván szerződést kötni.

CASCO

Az autó az egyik legértékesebb vagyontárgy életünkben. A Casco biztosítási szerződés védelmet nyújt a gépjármű elemi és tűzkárokra, töréskárokra, az autó vagy alkatrészeinek ellopására. A szerződésünkbe egyéb kiegészítő biztosítások is választhatók. A CASCO biztosítás lehetőséget biztosít arra, hogy az autót tulajdonosának a biztosítási szerződésben meghatározott káresemények esetén megjavítsák vagy kártérítést kapjon. Ha Önnek is fontos autója védelme, érdemes lehet megfontolni a CASCO biztosítások lehetőségét.

LAKÁS + MFO

A lakásbiztosítás a legfontosabb vagyontárgyunknak, az otthonunknak nyújt védelmet. Értékeink, ingóságaink és ingatlanunk akár pár perc leforgása alatt a semmivé válhat egy esetleges káresemény következtében.

A Minősített Fogyasztóbarát Otthonbiztosítás (MFO) bevezetésével a Magyar Nemzeti Bank (MNB) célja, hogy minél szélesebb körben elérhető, közérthető és áttekinthető feltételrendszerű, egyszerű és gyors ügyintézés, valamint ügyfélbarát kárrendezés mellett köthető lakásbiztosítások kerüljenek forgalomba. Ez a lakásbiztosítási típus elősegíti, hogy a biztosítási fedezetek hosszabb távon magas szintű védelmet nyújtsanak, és a szolgáltatók ajánlatait egyszerűen lehessen összehasonlítani.

UTASBIZTOSÍTÁS

Az utasbiztosítás utazásink során nyújt védelmet számunkra. A baj bekövetkezését semmi sem akadályozhatja meg, hiszen az életet nem mi írjuk, de a nem várt esemény negatív hatásait jelentősen csökkenthetjük, ha utasbiztosítás szerződéssel rendelkezünk minden utazás alkalmával. 

ÉLETBIZTOSÍTÁS

Az emberek jelentős része szeret és igyekszik gondoskodni a szeretteikről, szeret felkészülni olyan nem várt eseményekre, melyek jelentősen befolyásolhatja az életük alakulását. Az életbiztosítás az egyik ilyen gondoskodási forma, mely az elmúlt évtizedben akkora változáson ment keresztül, hogy ma már a klasszikus életbiztosítások mellé olyan szolgáltatások is választhatók, amivel minden élethelyzetre fel lehet készülni.

Vállalati vagyonbiztosítás

Óvja meg vállalkozása értékeit vagyonbiztosítás szerződéssel!  A vállalatok egyre inkább fontosnak tartják, hogy vagyonbiztosítással is erősítsék magukat, és fel legyenek készülve a váratlan eseményekre is! A vagyonbiztosítások többfélék is lehetnek.

Felelősségbiztosítás

A felelősségbiztosítás fedezetet nyújt a másoknak okozott kár megtérítésében. A felelősségbiztosítás a szerződésben meghatározott esetekben mentesíti a károkozót a kártérítési kötelezettség alól. Ezeknek a biztosításoknak az alapvető szolgáltatása, hogy a biztosító megtéríti azokat a károkat, melyek bekövetkezésért a jogszabályok alapján a biztosított felelne.

Növénybiztosítás

Az utóbbi években tapasztalt szélsőséges időjárás következtében bekövetkezett káreseményekre nyújt védelmet a növénybiztosítás. A jégeső mellett fagy, vihar, aszály, mezőgazdasági árvíz és más kockázatok ellen nyújt fedezetet.

MIÉRT VÁLASSZON MINKET?

Tanácsadó kollégáink Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye több városában is állnak rendelkezésre.

ÉVE ÖNÖKÉRT
0 +
MEGKÖTÖTT SZERZŐDÉS
0 +
BIZTOSÍTÁSI PARTNER
0 +

KÉRJEN AJÁNLATOT!

EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREINK